onsdag 13. januar 2010

Fotspor i sanden

 Fotsporene
En natt hadde en mann en drøm. Han drømte at han spaserte sammen med Herren! Over himmelen kom bilder fra livet hans til syne. For hvert bilde han så, oppdaget han at det var to par spor i sanden; det ene var hans egene, og det andre var Herrens.

Da siste bilde for forbi over himmelen, så han tilbake på fotsporene i sanden. Han la merke til at mange ganger i livets løp var det bare ett par fotspor. Da oppdaget han også at det var de gangene da livet hans hadde vært vanskeligst og mest smertefult.

Dette forsto han ikke, så han spurte Herren: Herre, du sa en gang at da jeg bestemte meg for å følge deg, ville du alltid gå med meg og aldri forlate meg. Men jeg ser at da min nød var størst og livet vanskelig å leve, da er det bare ett par fotspor. Jeg forstår ikke hvorfor du forlot meg da jeg trengte deg mest?

Da svarte Herren: Mitt kjære dyrebare barn! Jeg elsker deg og vil aldri forlate deg. De gangene i livet da prøvelsene og lidelsene dine var støtst- og du bare kan se ett par spor i sanden, det var de gangene jeg bar deg i armene mine!-Inspirasjon-Forlag AS-
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar