tirsdag 19. januar 2010

Valpene 6 uker og 3 dager.

Nå er det bare 1,5 uke til valpene skal leveres, men Tara synes nå at de kan bli litt slitsomme til tider og gleder seg til å gjenoppta sitt daglige liv.
På lørdag hadde vi besøk av Tante "Dille" eller Netti som hun egentlig heter, Dille er ett "styltedyr" (noen kaller de også saluki) på 11 mnd. Hun er kjempe søt, men noe vill derfor kalles hun for Dille. Fryktlig mye armer og ben! hun syntes valpene var kjempe søte, litt skeptisk til å begynne med så hun holdt seg på avstand, men etterhvert ble det nærmere og nærmere. Da var beskytter instinktet hos Tara på topp, så hun passet på at Dille oppførte seg.

Hjelp sier Tara, Dille kommer!


Hjelp mamma, hva er dette?


Viss jeg går rundt her ser jeg kansje litt bedre.


Skeptisk sier Tara, best jeg passer på.


Disse var kule


Fortsatt litt skummelt


Litt usikker jeg, tror jeg må strekke meg litt.


Men, dette luktet kjent, tror du jeg også kan få en liten melkeskvett?Vi har oppdaget at Vespa - nok er datteren til Hudini! nesten uansett hvor høyt vi bygger opp kanten på valpegården kommer lille Vespa over! hun har en egen teknikk på dette. På søndag kveld etter jeg hadde lagt meg, gikk Tara som vanlig en tur inn til barna for å si god natt. (for nå ligger hun inne på soverommet igjen) Da hun kom inn igjen, var hun veldig rar, tenkte ikke veldig mye over det, men ba henne gjentatte ganger om å hoppe opp i sengen. Dette hadde hun ikke lyst til så jeg la fra meg boken for å løfte henne opp. Gjett hvem som sto der sammen med mamman sin, Riktig det var Vespe! Hun sto på to og halen gikk som en liten hjulvisp......Hvem kan motstå noe slikt? Ja, riktig gjettet igjen, hun kom opp i senga!

Vespa på tur over.


Her kommer jeg igjen!


sjekk teknikken


Å vips så er jeg over igjen!


I gangen er det gøy, Lessi og Barack i full sving.


Sko er absolutt gøy!


Lessi i farta!


Dette var morsomt.


Baldus og Vespa

1 kommentar: